Sund & nærerig mad på 30. min hver dag

Du har formentlig en travl hverdag hvor der ikke er plads til at bruge 2 timer på madlavning hver aften efter børnene er blevet hentet. Måltidskasser er en redning til dig der ikke vil bruge for meget tid på at finde på sunde og nærende madopskrifter, handle ind hver dag og yderligere brugere 1.5 time på at stå i køkkenet. Nendenfor har vi samlet en række sunde måltidskasser. Bemærk at der lige nu er tilbud på Måltidskasser fra RetNemt.

5 Gratis & sunde opskrifter til dig

Magler du inspiration? Et godt alternativ til måltidskasser er gode og sunde opskrifter som du nemt og billigt kan lave til din familie i hverdagen.

Vi har samlet 5 unikke opskrifter som du kan lave billigt og hurtigt.

Tilmeld dig til højre og modtag dem helt gratis i din indbakke.

Jeg acceptere at Prisland må kontakte mig på email.

Ret Nemt

Retnemt ligger som navnet antyder super meget vægt på at dine aftensmåltider skal være hurtige og nemme at lave. Retnemt er kendt fra fjernsynet og er blandt andet blevet nævnt af Danmarks Radio, Berlingske og Søndagsavisen. Søndagsavisen har endda kåret Retnemt som testvinder blandt det store udbud af måltidskasser. Det er dog ikke kun Søndagsavisen der synes godt om Retnemt. Retnemt har en rating på 4 ud af 5 stjerner og med mere end 350 anmeldelser må man sige at kunderne er super tilfreds.

RetNemt tilbyder også måltidskasser udelukkende baseret på økologiske råvarer og du har generelt et breds udvalg af retter at vælge mellem.
Redaktionen på Prisland.dk har selv afprøvet Retnemt måltidskasser og er super tilfredse. Råvarene er altid af bedste kvalitet, kasserne bliver leveret til tiden og opskrifterne kan nemt forstås af anvendes af alle.

En varm anbefaling af RetNemt herfra.

Sunde Måltider (Ingen binding)

Sundemåltider er det nyeste skud på stammen indenfor måltidskasser. Fordelene ved disse måltidskasser er uden tvivl at du med garanti får sunde måltider uden at skulle bekymre dig om indviklede opskrifter, at bruge tid på at handle ind og unødvendigt madspil.

Med sundemåltider får du sundt og variret mad, levering i hele landet lige til døren, inden binding og måltider fra 30. kr.
Vi kan anbefaler at prøve Sundemåltider, da der hverken er binding eller besværlige vilkår.

Aarstiderne

Aarstiderne er et velkendt brand indenfor online fødevarer handel og har eksisteret i mere end 25 år. Årstiderne specialiserede sig oprindeligt i levering af frugt og grønt til de danske hustande men i takt med udviklingen er de også begyndt at udbyde måltidskasser. Opskrifterne er skrædersyede til at undgå madspil og hver måltidskasse indeholder nok mad til 3-5 dages aftensmåltider. Ligeledes er opskrifterne nemme at følge og kræver ikke ypperlige kokkekundskaber. Med Årstiderne sparer du tid ved ikke at skulle finde på opskrifter, ved at lave nemme, sunde og hurtige retter og ved ikke at skulle handle – det kan ikke blive bedre.

Årstiderne har en klar anbefaling fra Prisland der gennem en lang periode har testet deres råvarer. Brug gerne vores chatfunktionen i bunden af denne side hvis du har spørgsmål om måltidskasserne.

Årstiderne reklamere desuden med at alle råvarer er økologiske pånær fisken.

Simple Feast (Din hurtigste – 10 min.)

Simple Feast er den absolut nemmeste måltidskasse af dem alle.
Til forskel fra de andre Måltidskasser skal du med Simple Feast faktisk slet ikke lave mad. Det eneste du skal gøre at opvarme de lækre retter for derefter at servere dem for dine gæster eller familie.

Retterne er af absolut top kvalitet – tro ikke at færdiglavet mad hverken er sundt eller ensartet.
Indpakningen af er absolut top kvalitet og er på niveau med andre måltidskasser som dog kræver mere tilberedning.

Vi anbefaler Simple Feast til dig som er alene i travl hverdag eller til dig med en lille familie (1-3 mand).

Ansvarlig levering til din dør

Fødevarer skal behandles forsvarligt og med stor omhu for at undgå unødvendig dannelse af bakterier og svampe. Derfor leveres dine måltidskasser til døren – du får så at sige mad leveret til døren uden det er fastfood og usundt. Leveringen foregår normaltvis i flamingo kasser hvor de råvarer der kræver at blive opbevaret ved køleskabstemperatur er omsvøbt af fryselementer. Vi har selv prøver måltidskasserne fra Retnemt der netop bliver leveret til døren på denne måde. Bestiller du flere måltidskasser vil dine brugte flamingokasser typisk blive taget retur ved næste levering.

Tilbud lige nu

Som du kan se i oversigten øverst på denne side er der lige nu tilbud på måltidskasser fra Retnemt og Den Grønne Asparges.
Hvis du ikke har prøvet disse måltidskasser anbefaler vi at du starter med Retnemt.