Arbejdsløshedskasse

Arbejdsløshedskasse eller a-kasse er en fornuftig forsikring mod arbejdsløshed. Selvom den danske økonomi er stabil og i bedring er der desværre altid en lille risiko for at blive arbejdsløs. En A-kasse er derfor en fornuftig måde at sikre sin indkomst på hvis man en dag skulle stå uden indkomst.

Mange undværer desværre en akasse for at spare de 400-600 kr. om måneden, men ofte tænker de ikke over hvordan de skal betale regninger, forsørge børnene osv. hvis de en dag står uden job. Det månedtlige beløb til en a-kasse kan være godt givet ud!

Dagpengene som du får udbetalt ved arbejdsløshed er delvist finansieret ved medlemmers kontigent og af staten. En mindre del er også finansieret gennem arbejdsmarkedet.

Hvad er a-kassens opgaver?

– Udbetaling af dagpenge, feriepenge mm.
– Vejledningssamtaler der hjælper dig med at komme i job igen.
– Indberetning til jobcenter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag adgang til en eksklusiv a-kasse guide. Du vil modtage en email med link inden for få minutter.

Gode tips & tricks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tips og tricks til hvordan du sparer penge hver dag. Start med at spare penge på dine akasse. Der er ingen grund til at betale for meget.

Sådan vælger du A-Kasse

Det er nemt og enkelt at blive medlem af en a-kasse. Processen er nem og kundeservice er ofte meget hjælpsomme og forstålige. Før du beslutter hvilken a-kasse du vil være medlem af foreslår vi du læser disse korte tips:

– Find en a-kasse der matcher din branche.
– Tænk over om du har brug for vejledning og karriere råd.
– Kig nøje på prisen. Får du noget ekstra for det du betaler.
– Har du råd til at undvære dagpenge ?

Unik a-kasse guide!

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du direkte adgang til vores eksklusive a-kasse guide. En skrædersyet løsning lavet til at finde den bedste a-kasse der passer dine behov. Du vil modtage guiden på mail få minutter efter tilmelding.